Moerkapellenaren helpen elkaar

Naar aanleiding van de situatie rondom het coronavirus willen Moerkapellenaren en de Moerkapelse kerken hulp bieden aan alle dorpsgenoten.

Hulp nodig?
Heeft u iemand nodig die voor u boodschappen kan doen, uw hond uit kan laten of met wie u zomaar (telefonisch) een praatje kan maken? Neem dan contact op met de coördinator Rien Zwemer. Dat kan via 06 – 53 54 24 44 of via helpelkaarmoerkapelle@gmail.com of door u in te schrijven via onderstaande knop.

Ik heb hulp nodig

Hulp aanbieden?
Uiteraard hebben wij hiervoor vrijwilligers nodig die deze hulp willen en kunnen bieden. Iedereen in de leeftijd van 17 t/m 65 jaar nodigen wij uit om ook contact met Rien Zwemer op te nemen. Of door u in te schrijven via onderstaande knop.

Ik wil hulp aanbieden

Communicatie apparatuur?
Heeft u nog ergens een ongebruikte laptop o.i.d.  liggen? We houden ons aanbevolen, hiermee kunnen we mogelijk gezinnen helpen die hier dringend om verlegen zitten en waarbij we op deze manier hulp kunnen bieden bij laten doorgaan van het schoolwerk.

Meer informatie?
U kunt meer informatie vinden op de website van de gezamenlijke diaconale samenwerking van de drie kerken van Moerkapelle, de DSM: www.diaconaatmoerkapelle.nl. Heeft u hulp nodig of wilt u hulp aanbieden, maar woont u niet in Moerkapelle, kijk dan op de site van het landelijk initiatief: www.nietalleen.nl of bel 0800 – 1321.

Contact
Telefoon: 06-53 54 24 44
Email: helpelkaarmoerkapelle@gmail.com
Website: www.diaconaatmoerkapelle.nl
Landelijke hulp: www.nietalleen.nl